Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ!

Κυρία Παπαρήγα,

Αν όπως μπαίνετε στη κεντρική πόρτα του κτιρίου στον Περισσό, κάτω από το άγρυπνο μάτι του Λένιν και το επιβλητικό σφυροδρέπανο, λέω, άν ξαφνικά ακουγότανε μια φωνή να ρωτά
"Αλέκα, Αλέκα γιατί με καταδιώκεις?"

Αν γινόταν λοιπόν κάτι τέτοιο, είμαι βέβαιος ότι αυτό που θα περνούσε από τη σκέψη σας θα ήταν ο Απόστολος Παύλος. Βέβαια κάποια σύγχιση θα επικρατούσε μήπως σας έχουν σκαρώσει τίποτα κουκουλοφόροι κάποια κακόγουστη φάρσα, όταν όμως το πράγμα θα σοβάρευε γιατί ξαφνικά,

το σφυροδρέπανο χάνετε και στη θέση του φανερώνεται ένας σταυρός που σε θαμπώνει από τη λάμψη του και μια φωνή σου λέει "εν τουτω νίκα"

όλα αυτά λέω εαν συνέβαιναν
τι θα κάνατε?

Εσείς δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του θεού, ο δε Παύλος όπως και ο Κωνστααντίνος ο Μέγας ήταν διώκτες του χριστιανισμού. Εν τούτοις σε αυτούς μίλησε ο θεός.

Σημασία έχει από κει και ύστερα τι έγινε.
Και επειδή βαριέμαι να μπω σε λεπτομέρειες πάρα πολύ απλά έγινε της πουτάνας το κάγκελο που λέει και ο λαός μας.

Και όσο βλέπω με πόση ευλάβεια κάνει το σταυρό του ο Πούτιν δεν ξέρω τι μ΄εχει πιάσει και περιμένω την επέμβαση του ύψιστου...
Σε κάποιον θα δώσει φώτιση, κάποιος θα ακούσει τη φωνή του κι επειδή τους άλλους τους έχει σίγουρους και δεν έχει ανάγκη να τους ενοχλήσει, άρα σεύμένεις με τον Αλαβάνο.

Προσέξτε γιατί είσαστε οι πιο πιθανοί υποψήφιοι να ακούστε τη φωνή του υψιστου και δεν θα έχετε και μεγάλες δυσκολίες. Είναι όλοι έτοιμοι, κάθε καμπάνα κι εκκλησιά κάθε παπάς και ψάλτης!

Αν θέλετε τη δική μου συμβουλή μια και βρίσκομαι στο τέλος της ζωής μου, στα 80 μου χρόνια κάποια πείρα έχω αποκτήσει, σας λέω χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις φίλησέ το.
Οπότε κάτι μου λέει ότι σύντομα θα την ακούσετε τη "συναινετική" καμπάνα κι εσείς. Θα την ακούσετε..