Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Στη σημερινή επαίτειο θέλω να σταθώ σε ένα άλλο σημείο της ιστορίας. Τι έγινε όταν οι νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολεμου καθήσαν στο τραπέζι και συζήτησαν για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η χώρα μας είχε τα ίδια δικαιώματα και ήταν ισοβάθμια μ ε τη Γαλλία και τη Γιουγκοσλαβία. Είχαμε πολεμήσει ενάντια στον άξονα, κι όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ, "οι ήρωες πολεμάνε σαν έλληνες".

Δυστυχώς οι δοσίλογοι και οι προδότες που με τη βοήθεια των εγγλέζων και του Γ.Παπανδρέου έχουν βρεθεί στην εξουσία δεν έχουν το θάρρος για σωστές απαιτησεις και είναι ένοχοι και σαν ένοχοι ενεργούν. Τα δικαιώματά μας τα υποβαθμίζουν και ζητούν απλά να μην αφήσουν ίχνος από την εθνική αντίσταση γιατί η εθνική αντίσταση είναι ολόκληρη η Ελλάδα.

Αυτοί οι προδότες, αυτοί οι δοσίλογοι έχουν εκθέσει τη χώρα διεθνώς κι ο ίσκιος τους είναι παρόν σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς. Η Ελλάδα έχει σύνδρομο ενοχής και πλέον δεν απαιτεί, αλλά παρακαλεί να της δώσουν όπλα για να σκοτώσει και τον τελευταίο αντιστασιακό. Φυλακές, εξορίες κι ένα όργιο διώξεων.

Θα αναφέρω ένα επεισόδιο με το Σοφοκλή Βενιζέλο. Είναι υπουργός εξωτερικών και αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στο Παρίσι που τότε ήταν η έδρα του νεοσύστατου ΟΗΕ. Συζητάνε ζητήματα οικονομικά , για τις πολεμικές αποζημιώσεις και ρωτά ο Υπουργός Εξωτερικών της Σοβ.Ενωσης τον Βενιζέλο τι αντιπροσωπεύει. Του λέει είμαι Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Τότε εκείνος ξεδιπλώνει την εφημερίδα Ταιμ του Λονδίνου και του διαβάζει και το λέι ότι εάν αποσύρει η οικογένεια Βενιζέλου τα κεφάλαιά της από το Χρηματηστήριο θα γίνουν αισθητά για την οικονομία της Αγγλίας και του λέει μα εσείς δεν έχετε εμπιστοσύνη στο ίδιο σας το κράτος.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Το τι έγινε στην Ελλάδα. Πάρτε την Ακρόπολη εκείνης της εποχής και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα κάθεστε φρόνιμα γιατί ξέρουμε ποιοί είστε, και ασφαλώς και οι εγγλέζοι και οι αμερικάνοι ξέρουν πολύ καλά ποιούς έχουν βάλει να κυβερνούν την Ελλάδα και με ποιό τρόπο. Οχι βέβαια με δημοκρατικές διαδικασίες αλλά με αίμα και δυστυχία που κάθε έλληνας έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη φρίκη εκείνη του εμφυλίου πολέμου.

Ο λαός μας έχει ζηλευτή ιστορία, έχει όμως και μια ιερή υποχρέωση. Να αποβάλλει από την ιστορία του τα ξενόφερτα ζιζάνια που έφεραν και φέρνουν τη σύγχιση με διλήματα και ραδιουργίες.