Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ

Αυτές οι συνάξεις έχουν ιστορική και βαρύνουσα θέση στο χρόνο που πραγματοποιούνται και άπττονται με εθνικά θέματα. Συνδεόνται εξ΄ορισμού με το λαό και παίρνονται αποφάσεις που τον αφορούν. Γι΄αυτό πρέπει κάθε ανακοίνωση από όπου και να προέρχεται να παρακολουθείται με τη δέουσα προσοχή, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από τους εκπροσώπους της χριστιανικής εκκλησίας.

Υπενθυμίζω στους σεβαστούς ιεράρχες κάτι που το εκφράζει πολύ απλά ο λαός "το πολύ το κύριε ελέησον δεν το θέλει ούτε ο θεός". Κατηγορώντας τους πάντες, παραβιάζοντας το θρησκευτικό ρητό μη κρίνατε ίνα μη κριθείτε, χωρίς να διευκρινίζετε τι συγκεκριμένα ζητάτε, δημιουργείτε υπόνοιες ότι φοβάστε τη φόρα που έχει πάρει το μνημόνιο, που πηγάζει από ανεξέλεγκτα κέντρα, μη φτάσει να ελέγξει τα αμύθητα κέρδη σας από όπου και να προέρχονται, ακόμα και από τις θαυματουργές δακρύζουσες παναγίες.

Μη φτάσουν στη θαυματουργή εικόνα της Τήνου και είναι και μήνας αύγουστος και δούνε να κρέμονται ολόκληρα χρυσά μέλη του σώματος από τη κεφαλή μέχρι τους όνυχες. Αυτοί είναι αδίστακτοι, είμαι βέβαιος θα σας επισκεφθούν. Θέλετε μια συμβουλή μου? Δώστε τους ένα ποσό γιατί είναι πλέον γνωστό , από ότι δεν έχουν κέρδος το καταργούν και μη νομίζετε ότι δεν έχουν το τρόπο τους να δικαιολογήσουν την επέμβασή τους.

Είναι πολύ απλό. Θα πουν είναι θέλημα θεού (ξέρετε εσείς) και τότε άντε να βρεις άκρη. Αχρηστεύοντας τα φιρμάνια σας. Αλλοστε εσείς το έχετε χρησιμοποιήσει κατά κόρον το λάβεις έκαμες κοιλιά μη σε πονέσει. Εύχομαι να σας φωτίσει ο θεός να τα δώσετε στους φτωχούς προτού σας τα πάρουνε.