Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Το ΚΚΕ προχτές πρόσθεσε ένα ακόμα σφάλμα στον όγκο των σφαλμάτων του. Δεν θα κάνω ανάλυση γιατί θεωρώ σφάλμα τα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα, εκείνο που θα επισημάνω και πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, είναι ότι η παγίδα είναι έτοιμη. Πλησιάζουμε στις μνήμες του Δεκέμβρη του 1944 που ο παππούς του σημερινού Πρωθυπουργού μεθοδεύει και δημιουργεί τον εμφύλιο, πυροβολόντας τον αδούλωτο λαό της Αθήνας σε μια αντίστοιχη διαδήλωση στο Σύνταγμα. Προσέξτε το τι θα συμβεί εάν σε μια προσεχή διαδήλωση του λαού κάποιος προβοκάτορας πυροβολήσει τους κουκουλοφόρους και υπάρξουν θύματα.

Είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν στο προσκήνιο η πηγάδα του Μελιγαλά και τα κονσερβοκούτια και υπάρχουν και τώρα Τσιριμώκηδες και ταγματασφαλίτες. Στην ιστορία τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κι αφού αναφέρθηκα στο Τσιριμώκο ήταν αυτός που είπε "δεν συμφωνούμε με τον Παπανδρέου και τώρα το λόγο έχουν τα μπαρουτοκαπνισμένα παλικάρια του ΕΛΑΣ και γέμισε την Ελλάδα με τάφους. Οσο για την πηγάδα του Μελιγαλά ήταν εξ΄ολοκλήρου έργο του Γεώργιου Παπανδρέου και έχω στοιχεία που θα τα αναφέρω σε ένα βιβλίο που γράφω και που ελπίζω σύντομα να εκδόσω. Είναι ένα βιβλίο που στιγματίζει την προβοκάτσια και την προπαγάνδα.


Ας αναλογιστούμε και ας προσέξουμε όλο αυτό το κομφούζιο, έχει όνομα και διεύθυνση και πολλούς αποδέκτες. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η διαφθορά, η προβοκάτσια, η προπαγάνδα χρηματίζεται. Αυτός που την αποδέχεται δεν είναι ενημερωμένος ότι προέρχεται από εχθρούς της Ελλάδας, απλώς βρίσκεται στη μέθη του κέρδους και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους οι καναλάρχες που με το πρόσχημα της τηλεθέασης και διαφήμισης που συνδέεται απόλυτα με το κέρδος και επεκτείνεται στη πολιτική ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Εχω την εντύπωση πως ελλείψη άλλου εχθρού θα γίνετε στόχος. Η τηλεόραση δεν αμφισβητείται από κανέναν πως επηρρεάζει τη ζωή των ανθρώπων. Η προπαγάνδα και η προβοκάτσια είναι αδέρφια δίδυμα. Αλίμονο στους λαούς που δεν έχουν δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δυο αυτές μάστιγες που στην εφαρμογή τους είναι αισχρότερες οποίασδήποτε άλλης δύναμης.


Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι η πύρρειος νίκη του Γωργίου Παπανδρέου και των άγγλων που ξεκινά το 1944 και τελειώνει το 1949 είναι έργο της πιο βρώμικης προπαγάνδας και μιας ανεξέλεγκτης προβοκάτσιας. Χτύπησαν τον ελληνικό λαό για να πετύχουν το σκοπό τους. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, κλασικό παράδειγμα η Κύπρος. Αυτοί δίχασαν τον ελληνικό λαό και προκάλεσαν τη συμφορά του εμφυλίου.