Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Θα αναφερθώ σε δυο παλιά ανέκδοτα επίκαιρα για τις μέρες που ζούμε.

Ενας διφορούμενος στο σεξ, κοινώς λεγόμενος πούστης, πλησιάζει ένα προπονητή του ποδοσφαίρου και του ζητά να τον εκπαιδεύσει για να μάθει να παίζει ποδόσφαιρο. Ο προπονητής του λέει για να μάθεις ποδόσφαιρο εκτός από διάφορα προσόντα πρ΄πει να έχεις και ταλέντο. . Ωχ αδελφέ τι είναι αυτά που μου λες, έχω λεφτά να διαθέσω και να κάνω το κέφι μου και θέλω να είμαι προπονητής. Αφού συμφωνήσανε λοιπόν, ως προς το οικονομικό, άρχισαν τη προπόνηση. Ο προπονητής τον ρωτά σε τι πόστο θέλει να προπονηθεί. Του λέει θέλω να γίνω τερματοφύλακας. Και άρχισαν τις πρόβες. Του λέει ο προπονητής σε μαρκάρουν στενά δεξιά κι αριστερά, δεν μπορείς να κάνεις πλοζόν να αποκρούσεις τη μπάλα τι θα κάνεις? Θα κάνω τακουνάκι λέει και θα τη βάλω αυτογκόλ! Μα τι λες του λέει ο προπονητής αν κάνεις κάτι τέτοιο θα σε κράξουν όλοι! Αχ αυτό θέλω είπε ενθουσιασμένος, 50 χιλιάδες κόσμος να φωνάξουν όλοι μαζί το πούστη τι έκανε!!

Το δεύτερο είναι με ένα πούστη γάιδαρο που κάποιος ήθελε να τον πουλήσει. Λέει λοιπόν στον υποψήφιο αγοραστή. Τον φορτώνεις δεν κλοτσάει, δεν δαγκώνει σε όλα του είναι τέλειος.  Εχει όμως ένα ελάττωμα που δεν νομίζω να σε αφορά πολύ λέει ο έμπορος. Είναι πουστάρα. Αυτό λέει ο αγοραστής δεν με πειράζει εάν βρίσκει ας πηδιέται. Τον αγοράζει λοιπόν και φτάνοντας στο σπίτι επιχειρεί να τον δέσει και δέχεται μια δαγκωνιά. Σιγά σιγά διαπιστώνει ότι αυτός ο γάιδαρος είναι δύστροπο ζώο και επικίνδυνος και τον επιστρέφει στον ζωέμπορο και του παραπονιέται ότι δεν του είχε πει την αλήθεια και ότι εκτός από πούστης έχει και όλα τα άλλα ελαττώματ του δύστροπου ζώου. Ο έμπορος τότε του λέει, εγώ σου είπα τηνν αλήθεια αλλά δυστυχώς από ένα πούστη όλα να τα περιμένεις.

Φυσικά οι δυο ιστοριούλες είναι για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Οσο για τον ελληνικό λαό θα του θυμίσω μια λαϊκή παροιμία με τη φιλότιμη γυναίκα που έλεγε, χατίρι του ενός χατίρι του άλλου εγώ παιδί με τον άντρα μου δεν έκανα.

Ελληνικέ λαέ ίσως ήρθε η ώρα επί τέλους να κάνεις παιδί με τον άντρα σου. Το χατίρι του ενός το χατίρι του άλλου να σταματήσει. Ο εμπαιγμός. Τοποθετήσου σωστά, ψήφισε ταξικά. Οι άνθρωποι που εργάζονται και είναι το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού ας απομωνώσει τους κηφήνες και τα παράσιτα. Να ελέγξει τον ψήφο που παράγει. Δεν χρειάζονται ταμπέλες και σύμβολα. Εκείνο που χρειάζεται ο ελληνικός λαός είναι να ενωθεί και να καλέσει τον πνευματικό κόσμο να τον βοηθήσει. Ολοι πια τώρα ενωμένοι στις λύπες και τις χαρές μετά από τις τόσες συμφορές μας, να πιαστούμε όλοι από τα χέρια και να τους βάλουμε στη θέση τους.