Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΗ.

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς.
Είναι κι αυτό φαινόμενο της εποχής. Να αντιστρέφονται τα πάντα. Οσα είχε δημιουργήσει ο κακομοίρης ο άνθρωπος για να κουτσοπορεύσει και να περάσει τη ζωούλα του.

Από ότι είχε δημιουργήσει, το βασικότερο ήταν ο θεσμός που του επιτρέπει να εκλέγει την εξουσία. Ηταν δικαίωμα σε κάθε έλληνα πολίτη το εκλέγειν κι εκλέγεσθαι. Η δημοκρατία όπου ο κάθε πολιτικός φορέας πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες που προβάλλει το σύνταγμα, που έχει εγκριθεί από την πλειοψηφία της Βουλης.

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Δέσμια ύπουλων εχθρών. Καμμιά εξουσία δεν ελέγχεται από έλληνες πολίτες που έχουν εκλεγεί βάση του συντάγματος. Η Ελλάδα διοικείται από καθεστώς ύπατου αρμοστή. Η εικόνα που γίνεται εμφανής σε όλους τους τομείς της ζωής αφού διάβρωσε θεσμούς, φτάνοντας ακόμα και στη κορυφή του θεματοφύλακα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο λαός έχει υποχρέωση να ζητήσει Δημοψήφισμα για να καλύψει τη νομιμότητα των αντιδράσεων που θα υποχρεωθεί να προβάλλει για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του που καταχρηστικά και ασύστολα παραβιάζονται με πρόσχημα την οικονομική κατάρρευση.

Δημιουργείται έλλειψη εξουσίας, καλούνται οι ένοπλες δυνάμεις να βρεθούν στο πλευρό του ελληνικού λαού. Αν ο στρατός γίνει υποχείριο της διάβρωσης τότε η Ελλάδα κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία της. Αξίζει να αναφέρουμε κάτι ελάχιστο και σημαντικό από τους αρχαίους έλληνες. Οπως ο Περικλής έλεγε "να μην υποφέρει κάποιος τη φτώχεια είναι κακό αλλά να μην μπορεί να την αποτινάξει με την εργασία του είναι ότι χειρότερο".

Αυτή την Ελλάδα καλείστε να υπερασπίσετε και να περιφρουρήσετε νέοι. Οχι σπάζοντας βιτρίνες και καταστρέφοντας τις περιουσίες των απλών ανθρώπων, αλλά δημιουργώντας ένα νέο κίνημα ελευθερίας . Τυπώστε χιλιάδες προκηρύξεις και ενημερώστε το λαό τι υπερασπίζετε και τι πρεσβεύετε. Γίνετε συμπαραστάτες σε κάθε έναν που βρίσκεται πνιγμένος στη δίνη των προβλημάτων, φτιάχτε το θεσμό της αλληλεγγύης. Γίνετε εσείς το κράτος που κατάργησε η ύπατη αρμοστία.

Τώρα η επαφή με την ύπαιθρο είναι εύκολη. Ενημερώστε τον αγρότη. Ο λαός έχει τεντωμένο το αφτί και αφουγράζεται. Δεν πρέπει να είναι αγώνας ταξικός. Ελληνες υπάρχουν σε όλες τις τάξεις του λαού. Τους έλληνες αναζητείστε. Οπως πάντα έτσι και τώρα κάθε αγώνας πρέπει να προγραμματίζεται και να πλαισιώνεται με στελέχη με προσόντα.

Δώστε παρόν σε κάθε αγώνα ενάντια στην αδικία. Γίνετε έντονοι κριτές του καθεστώτος και της πολιτικής εξουσίας. Δηλώστε αγωνιστές. Καμμιά επαφή με τα διεφθαρμένα κόμματα. Κανένας δεν περισσεύει από το λαό. Κανένας απλός πολίτης που στενάζει, που υποφέρει από την αδικία, την ασυδοσία,το ξεπούλημα δεν είναι εχθρός. Ακόμα και τα όργανα της τάξης είναι συμπάσχοντες.

Αγωνιστείτε σαν έλληνες.