Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.

...Είχε πει ο Παπαδόπουλος και βρέθηκε στο Λαγονήσι σε κατ΄οίκο περιορισμό υπό αυστηρή εποπτεία της ΣΙΑ, κρατούμενος της αρσακειάδας όπως ο ίδιος ονόμαζε τον υπολελειμμένο στο νου Ιωαννίδη.

Αναφέρομαι στον έντιμο στρατιώτη Γ.Παπαδόπουλο που στα τέλη του περασμένου αιώνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Θα πρέπει να διδαχτούμε από την περίοδο αυτή. Το τι μεθοδεύτηκε με τα γνωστά αποτελέσματα της απώλειας της μισής Κύπρου και όχι μόνο, η αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδας και η Μακεδονία ακόμα ότι δεν είναι ελληνική.

Όλα αυτά ήρθαν στη μνήμη μου ξανά παρακολουθώντας την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής δημοκρατίας στο Ισραήλ. Μου προκάλεσαν αίσθηση οι φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν και αυτό που με τάραξε ήταν τα επαινετικά λόγια και οι ευχαριστίες του ισραηλινού προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, γιατί δεν επέτρεψε στα καράβια με την ανθρωπιστική βοήθεια για τους αποκλεισμένους παλαιστίνιους της Γάζας να περάσουν.

Θυμήθηκα τότε το περίφημο «γη και ύδωρ δεν θα δώσουμε» του Παπαδόπουλου.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο το μόνο που θα συστήσω την προσοχή σε όσους έλληνες σκέπτονται ελληνικά, είναι να αντλήσουμε διδάγματα Όπως για να πάρουν τη Κύπρο χρησιμοποίησαν τον υπολελειμμένο στο νου Ιωαννίδη μαζί με τον ανεκδιήγητο Ανδρουτσόπουλο που τον μάζεψαν από τα παράσιτα της Ουάσιγκτον και τον έκαναν Πρωθυπουργό , ας αναλογιστούμε ποιους έχουν επιλέξει να ξεπουλήσουν τώρα την Ελλάδα.

Χρειάζεται ο έντιμος στρατιώτης να φωνάξει «γη και ύδωρ δε θα δώσουμε», αλλά εάν ποτέ εμφανιστεί θα του συνιστούσα να μην είναι επιεικής . Τις ανθρώπινες ευαισθησίες να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους δυστυχισμένους και τους απόκληρους που η λαθεμένη επιλογή τους ήταν να μην εκτιμήσουν τον έντιμο στρατιώτη Παπαδόπουλο ο οποίος στο τέλος δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του ξεχωριστά από τους συνεργάτες του αν και καμία σχέση δεν είχε ούτε με το Πολυτεχνείο ούτε με το πραξικόπημα της Κύπρου. Βρισκόταν στο Λαγονήσι. Συμπορεύτηκε με τους συνεργάτες του και είναι κι αυτό μια ένδειξη εντιμότητας και θάρρους.

Ίσως τον ξαναθυμηθούμε όταν θα αποκτήσουν τη σημασία τους εκείνα τα λόγια «ο έχων ένα τέκνο λαμβάνει δραχμάς χιλίας, ο έχων δυο τέκνα δυο χιλιάδες, και έπεται συνέχεια» γιατί τα τέκνα είναι το μέλλον της Ελλάδας.

Το ακούς κύριε Πρωθυπουργέ.

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΠΟΛΕΜΑ,

Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας το 1945 όλοι οι συνεργάτες των γερμανών, δοσίλογοι και κάθε ένοχος εγκληματικών πράξεων, η τελευταία στάθμη παρασίτων της κοινωνίας θα γίνουν υποχείρια του Γεωργίου Παπανδρέου, του Γκλύξμπουργκ, των αποικιοκρατών άγγλων και θα τους χρησιμοποιήσουν σαν δήμιους του ελληνικού λαού, δολοφονώντας κάθε αντιφρονούντα στις ανούσιες διεκδικήσεις τους, επιβάλλοντας με τη βία φασιστικό καθεστώς.

Το αποκορύφωμα της διαφθοράς του παρακράτους του Γεωργίου Παπανδρέου, είναι οι γνωστές συμμορίες που θα δημιουργήσουν τον εμφύλιο καλυπτόμενες από το φασιστικό καθεστώς που έχει επιβληθεί με βία και νοθεία στις εκλογές και το δημοψήφισμα υποχρεώνοντας κάθε πολίτη που έχει γίνει στόχος των διμοιριών αυτών να υπερασπιστεί τον εαυτό του, οδηγώντας έτσι στην εμφύλιο σύρραξη , καταφεύγοντας στην ένοπλη στάση με τις γνωστές για όλους μας συνέπειες.

Αποφεύγοντας η κυβέρνηση μετά τη Βάρκιζα να διαλύσει αυτές τις συμμορίες, με γνωστά ονόματα, συνεργάτες των γερμανών (Κατσαρέας, Παυλάκος, Σούρλας, Παρθέλος, Μαγγανάς) φτάνοντας η συμμορία Παρθέλου να δολοφονήσει κρατούμενους στις φυλακές στο Γύθειο, από τη γενική κατακραυγή υποχρεώνεται να δηλώσει ότι θα διαλύσει όλες τις παρακρατικές οργανώσεις. Όμως, προκειμένου να καθησυχάσει όλους αυτούς τους εγκληματίες, τους παλικαράδες, θα μεταβεί στο Γύθειο ο Γεώργιος Παπανδρέου και θα δηλώσει ότι εφόσον δεν έχει αποκατασταθεί η έννοια του κράτους, η διατήρηση των παρακρατικών οργανώσεων της δεξιάς αποτελεί εθνική ανάγκη. Αυτούς τους εγκληματίες που είναι δημιούργημά του, τους ονομάζει εθνική ανάγκη. Καταργώντας ότι είχε δημιουργήσει η εθνική αντίσταση και μη έχοντας άλλες λύσεις, με τη βοήθεια των αποικιοκρατών άγγλων θα καταλάβουν την Ελλάδα διαλύοντας ότι είχε κατορθώσει να φτιάξει το ΕΑΜ.

Διαπιστώνοντας ότι ο λαός τον έχει φτύσει θα καταφύγει στους δοσίλογους και σε κάθε συνεργάτη των γερμανών, θα τους βγάλει τον αγκυλωτό σταυρό του Χίτλερ, και θα τους φορέσει το αιμοσταγές στέμμα. Αυτοί θα συνεχίσουν την παρουσία τους παραδίνοντας τη σκυτάλη στο Κοτζαμάνη στην ΕΑΤ ΕΣΑ για να φτάσουμε στους κουκουλοφόρους του σημερινού Γεώργιου Παπανδρέου, εγγονό του. Και θέλω να τονίσω στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ότι εάν όντως απειλείται η οικογένειά του, να είναι βέβαιος και εκεί θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του, σε εκείνους που δολοφονούν χωρίς να έχουν ιερό και όσιο, ο λαός δεν δολοφονεί, όταν χρειαστεί πολεμάει για τη πατρίδα του, αλλά δεν δολοφονεί δειλά και ύπουλα.

Και θα αναφέρω ένα επεισόδιο. Στις φυλακές της Σπάρτης αυτές οι συμμορίες δολοφόνησαν τον συνταγματάρχης της χωροφυλακής τον Φίτσιο γιατί αρνήθηκε να τους παραδώσει τους φυλακισμένους πολιτικούς κρατούμενους για να τους δολοφονήσουν. Ο δολοφόνος του Λαδά είναι εν ζωή, επέζησε και όχι μόνο, αλλά διοχετεύτηκε στην Αμερική. Η δολοφονία του Λαδά ξεπληρώθηκε με την εκτέλεση 200 στελεχών του κομουνιστικού κόμματος, πολιτικοί κρατούμενοι το ίδιο βράδυ της δολοφονίας εκτελέστηκαν στο Γουδί.

Κύριε Παπουτσή, κανένα από τα κόμματα δεν δολοφονεί. Μπορεί να εμπλακούν σε ένοπλο αγώνα ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες της κάθε εποχής. Αυτοί που δολοφονούν και είναι επικίνδυνοι είναι αυτοί που θέλουν να κρατήσουν με κάθε θυσία την εξουσία ενώ έχουν χάσει την αποδοχή του λαού.

Γι΄αυτό κάνετε εκλογές το συντομότερο, έτσι θα αποτρέψετε κάθε υποψήφιο δολοφόνο που προβάλει απειλές με το πρόσχημα της δημοκρατικής αποκατάστασης. Θα σας υπενθυμίσω τις έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου «στις δημοκρατικές χώρες η Βουλή εκλέγεται από το λαό και η Βουλή εκλέγει τον κυβερνήτη. Η κυβέρνηση Καραμανλή» έλεγε τότε, « είναι κυβέρνηση εύνοιας»

Κι εσείς είστε κυβέρνηση εύνοιας πλέον, κι εμείς καλούμαστε να αγωνιστούμε για την ομαλή αποκατάσταση της δημοκρατίας.